BEMUTATKOZÁS

Cégünk Kyocera, Konica Minolta,Toshiba, HP irodatechnikai berendezések, főként fénymásolók, multifunkcionális gépek forgalmazásával, bérbeadásával, szervizelésével, kellékanyag és alkatrész ellátásával foglalkozik. A forgalmazott új készülékek mellett, jelentős részt képviselnek az újraforgalmazott, 1-2 éves fénymásolók, multifunkciós készülékek, melyek megbízhatóságuk és igen kedvező áruk miatt nagyon népszerűek a viszonteladók körében is.

 

Tapasztalataink alapján a fénymásolókkal szemben támasztott követelmények közül a legfontosabb az üzembiztos működés, ezért a szervizszolgáltatásra különösen nagy hangsúlyt fektetünk. Célunk, hogy szolgáltatásainkkal maximálisan megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak, igényeinek megkönnyítve számukra az irodai munkát.

 

Vállalkozásunk több mint 20 év szakmai tapasztalattal, folyamatos továbbképzésekkel áll az Önök rendelkezésére. Szervizszolgáltatásunk jó minőségét bizonyítja, hogy azon cégek is megbíznak ügyfeleik kiszolgálásával, akik csak kereskedelemmel foglalkoznak.

 

Forduljanak hozzánk bizalommal a nyomtatási, másolási igényeik megoldásával,  hogy a jövőben partnereink között tisztelhessük Önöket.

 

 

Ajánlott eszközeink